azt a hétszázát neki

 2008.01.21. 22:38

Mi ez a, mi ez? Hűha, ez az ötvenéves Esquire-je David Gilmournak, a beillesztett plusz pikáppal. A kép a '84-es szólóalbuma hátuljáról van. A felvétel meg egy Elvis Tribute.

Szóval, ha minden igaz, akkor nemsokára ki kell jöjjön valami Gilmour nevével fémjelzett Fender. Valószínűleg a Black Strat klónja lesz. Van pár érdekes gitárja, ezeken kívül még a 001-es sorszámú Stratocaster, ami persze nem az első, amit legyártottak, hanem az első 'Custom Color' Stratocaster, 1954 borongós kaliforniai őszéről.


A gitárt - David - Seymour Duncan-től vette, aki maga csinálta a plusz pikáppot és természetesen ő is rakta be. Egyébként 1955-ös évjáratú. És a Strat 001 meg március és május között jött valószínüleg létre.

 

A gilmourish.com szerint.

 

Megvan az idei évi Fender árlista, de még nincs meg a várva várt replika.

Címkék: gitár fender david gilmour esquire

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr20306539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása