Na ne!

 2008.06.30. 23:47

Hú. Nem terveztem ma egész napos gép előtt ülést, de ezt közzé kell tennem. Most nem szeretnék politikia fejtegetésekbe belemmenni, de attól tartok, a BKV Zrt nagypapa koromig is egy rakás salakanyag marad, mint azt remek informatív honlapjuk is képi formában bemutat. A printszkrín tegnapi. Ma már nincs ott a hiperhivatkozás, ami már tegnap sem hozta be az url-ben említett pdf-et (szép kis mondat). Sajnos pénteken lejárt a pályázati határidő. Erről is lemaradtam. Kíváncsi lennék milyen feltételeknek kell megfelelnie a pályázó bkv elnöknek. Ha minden igaz, akkor egy b-betűs nevűnek kell jönnie az Ababotival megkezdett sorban. Meglássuk.

Címkék: vicc bkv nane

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr81544603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fox 2008.07.02. 12:04:56

Mint ahogy a méltán híres Kőhalmi Zoltán humorista mondta, lehet hogy van egy Zsigmond Zsigmond nevű remek szakember aki jól értené a dolgát mint bkv vezér de mire sorrakerülne már az univerzum se létezne . Amugy meg "boti" elött valami más kezdőbetűjű vezér volt mint A de pontosan nemtudom , csak annyit hogy Bartók Béla mellé van temetve a Farkasréti temetőbe... érdekes mi?! A nemzet naggyai.

floydian · http://floydian.blog.hu/ 2008.07.02. 16:00:35

Illyés Gyula szomszédja meg Orosz Balázs egykori sztárühgvéd.
süti beállítások módosítása