zene, ... khömmm, valahol az

 2008.03.10. 22:44

Itt, ebben az országban.

Megcsodálhatttuk más nemzetek sztárjait. Az egykori Csehszlovákia Jozin és Bázin duóján csak a szájunkat tátottuk, a frenetikus lengyel Lubelski Full nevű produkció láttán a lélegzetünk is elállt. Azonban nincs miért szégyenkeznünk. A magyar popzenei ipar szórakoztató ágazatát a közelmúltbeli szárnyalás utáni szolidabb, de biztos emelkedés jellemzi. Hazai specialitás a sírvavígadós, jajj, de szeretlek típusú nóta. A következőkben egy rövid kis körutazást teszünk e mesés világban. A teljes igénytelenség igényével.

Íme. A Kacor Feri és Bunyós Pityu sztárduó. Okvetlenül a BukarestTv műsorán. A legeslegkultúrbarbárabb csatorna. A háttérben pihenő hangszerek szerepe szinte értelmezhetetlen. A Gretsch dob jelenléte feloldhatalan feszültséget kelt.

A kellemesen kapahangú latin szerető, Fásy Ádám felkonfja. Átévé-Zenexpressz. És az általam eddig nem ismert Tajtiboy nevű formáció. Egyszerűen dekódolható üzenet, szimpla érzelmek, örök formába öntve. Ott a Modern Talking-os nyakbóllógós szinti is.

  

 

 

 

Ez Csóré Béla előadóművész klasszikusnak modható duó formációjának az 5. lemeze. A vébés focipóló alapján a kilencvenes évekből. Remek példája az ízélsesen kidolgozott lemzborítóknak.

 

    

 

Szolidan Mesterhármas a szám címe. Fásy Ádám, Bunyós Pityu, Sláger Tibó. A műfaj császárjai. Nem pléjbekk ám. 

Lagzi Lajcsi(csi), aki a piac igényeire szabta a bajor köztévé dirndlis műsorát. Két szál kóbász, kis pálesz - és kész.  Plusz Márió, a hungaro-latin matróz utánérzet. 

Utóirat:

-Ezúton kérem Kadlott Karcsi rajongójit, tölsék fel kedvencük munkáit a TeCsőre.

-Elnézést, ha megsértettem valaki, esetleg vidéki rokonai világnézetét. Nem volt szándékos.

Címkék: zene vicc oltás bunyós pityu fásy ádám kacor feri

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr65375261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása