anekdota +

 2008.05.16. 20:10

A Moszkva Tér-hez vették fel a nagytotált, várták az estét. Tele volt a tér valami jézuskrisztusos arcokkal. Az operatőr a daruskocsin. Törökferi a földön izgul. Odalép a hitgyüliben megtért Pajor és dumcsiznak kicsit. A kamera emelkedni kezd, Pajor feléje integet és Isten áládását kéri a kamerára.

Nagyon sokat kell buszozni ahhoz, hogy megessen az, amire már nagyon régóta vártam. A nyolcason ülök, szokásos helyemen, jobbhátul. Nézek kifelé. Ezt hallom: "Czakó utca következik. Az ajtók a jobb oldalon nyílnak." A helyzet perverzitását fokozta, hogy senki (én persze igen) nem figyelt fel a jófej busman beköpésére. Mindenki halál féradtan, kiló tejjel és liter kenyérrel hónaljában ment a melóból hazafelé.

Címkék: busz haha török ferenc moszkva tér pajor tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr43473022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacapc 2010.02.18. 10:11:03

ennyi az ÉLET? akkor inkább Pajor! kösz a postot!
süti beállítások módosítása