Időről időre előjön a téma, stand up comedy alapnak sem rossz, szinte személyiségformáló erővel bír.  Csörög a telefon és egy idős kora ellenére is kedélyes hang keresi anyut és aput, de ha már én vettem fel, akkor rákérdeznek pár dologra. Csit-cset a tengerentúli a rokonokkal, akik még ’56-ban, vagy a ’68-as enyhüléskör döntöttek a nem maradás mellett, mi baj lehet belőle? Egy itthonról nézve ultra gazdag bácsit vagy nénit kell elképzelni, aki olyan házban lakik, mint amit a Desperate Housewivesból ismerünk, ennek és a lemelózott sok évnek ellenére ott csak egy átlagpolgár, aki túlreagál minden Soros Györgyöt említő hírt. Hívhatnánk Gyurka bácsinak, vagy Bözsi néninek. Ez a titulus két okból jár neki; egyrészt fingunk sincs, kinek milyen rokona, másrészt a távolság, amiből beszél mintegy felruházza annyi bölcsességgel, hogy protestáns prédikátorként ossza az észt.

„Hány éves is vagy most? ... Jaj, olyan kicsi voltál, amikor utoljára láttalak, most meg már kész fiatalember… Van-e görlfrendöd? ... Egy a lényeg, gazdag legyen, hehe.”

Címkék: telefon usa kanada újvilág rokon

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr292364061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása