lájvéd, vi ár dö nörd

 2007.11.21. 22:52

A '85-ös Live Aid legdurvább bakiparádéja:

1. A hangosítás gyengélkedik, nemigen hallani a szám elején, mit énekel a Roxy Music frontembere, a negyedik perctől már két azaz, 2 darab mikrofonba énekel, szegény. 

2. A dobos eltöri a verőjét, de kér és kap másikat 2 percnél

3. David Gilmour sunburst színű Stratocasterje meghal, de sebaj ott a piros,  cuki rövidgatyás technikus kollégától második nekifutásra, 3:20-nál meg is kapja.

Szám végére nagyon odaillik a "Húúúúu"

Bár londoni, de nyár volt, a sztárok eléggé föl voltak öltözve. Bryan Ferry rém divatos, fehérgatya+vászoncipő=80-as évek amerikájából átszivárgó kombó, idehaza rendszerváltás után is felvették, mindenhova.

Gitáros srác nagyon bedől a kanyarba. Kicsit túljátssza, pozőrnek ott van Byian, Gilmour meg a gitárhős. Jó, meg, ő van ott profiként a lájvéden, de akkor is.

Címkék: zene live aid gilmour bryan ferry

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr39237595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása