amazing performance

 2007.11.26. 22:46

Roger Waters: Leaving Beirut

To kill the child/Leaving Beirut című Japánban megjelent lemezke, amely persze digitálisan letölthető legálisan. Roger 17 évesen -stoppal persze- bejárta Libanont és Törökországot. 1961-ben kedvesek voltak vele az arab emberek.

A szám egy kritika. Az Irak elleni háborúval nem ért egyet Waters. Keményen beszól Blair-nek és W. Bush-nak. Tony és George, így emlegeti őket. Apja Anzionál esett el humanista és kommunista(nyugati értelemben véve!! 1944-ben) létére, 31 éves korában. Roger 1 éves volt. Kiegyensúlyozottan nőtt fel, bár apa nélkül. Ez a hiány végigkíséri egész Pink Floydos és szóló karrierjében. Waters baloldali értékrendet tud magáénak. Roger emigrált Amerikába a 2004-es Fox Hount Act után.

Ezen a felvételen, a 2006-os turnén is ott van Snowy White és Gibson Les Paul Goldtop-ja, jól tolja. A fúvos arc nem tudom ki, de ő is jó.

Címkék: zene roger waters

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr44243070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 2007.11.28. 22:28:54

A fúvós arc pedig minden bizonnyal Ian Ritchie. Leginkább zeneszerző és saxofonos, de például ő volt a producere a Radio Kaos-nak is. Mostanában pedig a kortárs jazz felé fordult.

ian-ritchie.com/index.html

floydian · http://floydian.blog.hu/ 2007.11.28. 22:49:22

Váu, köszi. Ezt nem tudtam. Pedig ismert emberekkel dolgozik együtt ergo ő is az.
süti beállítások módosítása