a sok hülye

 2007.12.18. 12:11

Már megint saját magam kell fényeznem, igen én megmondtam előre, mindenki szolgalelkű rajtam kívül.

"B Rh pozitív vércsoportú jótevők segítségére vár egy 29. hétre született, kritikus állapotú kisfiú!!!!

Tel.: 06/30-376-0152!!!

Küldd tovább! Neked csak egy perc, Neki az élete!"

És ehhez hasonlatos posványharcosok, a hoax kategóriából. Ezeket az üzeneteket a félprimkó emberek humanizmusuk kélyes-kétes fitogtatásaként kidobják amaz nemes IWIW kurva üzenőfalára. Mindenféle kétkedés nélkül.

Okos megoldás No. 1: http://www.ovsz.hu/hu/verkeszlet/

Hamár van otthon úgyis net. Ha a guugliba beírja a putkesz, hogy vérkészlet/ véradás első helyen kijön. És ez nem kamu, egy adott napon belül többször frissül, ha csak sematikus ábra is.

Gondoltam hamár írok erről egy fröcsögő blogpostot, akkor felhívom a számot. Okos megoldás, volt rá egy királydrekkem, hogy senki nem veszi föl. És hallatsszon dobpergés, feszült adrenalinnal átitatott pillanatok következnek, mondanom sem kell, "előfizető nem kapcsolhtó".

"Neked csak egy perc" és nem tartottalak volna tök fasznak.

Ez nem filantrópia, ez butaság.

A kisfiú életének megmentése szép lenne, de vér az van, mit adjak neki? Csokit? Pénzt?

Vagy ki kell őket költöztetni a régi kecóból és nincs gempa Góliátra és Vágási Ferire, -a profikra-, plusz még vallási okokból hozzájuk csak B Rh+-os jótevő léphet be? Csak szabadjára engedtem a fantáziámat. 

Konklúzióként annyi, hogy csak a Hogyan legyek tudatos vásárló c. könyvet azt tudom kölcsönadni, a Hogy ne legyek tök kuki c. kiadvány még a kiadás előtti fázisban van.


 

Legalább egy hete megy már ez a vacak körbe, aki Esmeraldának szemre gyűjtött, az biztos egy lavór alvadt vért tart akvárium helyett.

Címkék: iwiw körlevél hülyeség hoax/hacking

A bejegyzés trackback címe:

https://floydian.blog.hu/api/trackback/id/tr3268040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása